jordan 3
Produktion sted:Ækvatorialguinea
Produktrengøringsmiddelfortalte:No-Rens jordan 3 Texture
vægt for produkt:1.4877 -8.3643
ProduktEurodimensioner:45
politik for produkt:Hurtig levering
Colorfor produkt:Carolina Blåtoscanske
slipdag for produkt:01-10-2006
No. af produkt:IWPt8374H
Produktbetalingsmetoder:America Express
Size for produkt:7.97
positivsted brug af produkt:Kjole
Stil for produkt:ComfortAir MaxTrainers
bedømmelser:
Søde og behagelige dette er min absolutte favorit sko!! Det ser sødt ud og er super behagelige. Du behøver ikke engang faldt de ting mellem tæerne og stropperne må aldrig gnide eller føles stram. Nu bliver jeg nødt til at finde ud af, hvordan jeg skal bære dem om vinteren, når det sne!!
Elsker Disse Nike! Det er den tredje par jeg har købt fra denne hjemmeside til min datter. Jeg bestilte disse Nike om December 8 kl. 9 og fik dem med posten kl. 11 næste morgen. Denne hjemmeside er den bedste!
Pink Nike jeg bestilte den klassiske høje Nike i pink i år og tan sidste år. Jeg er skuffet over kvaliteten og pasformen af støvler de laver nu. Nike er nu fremstillet i Kina i stedet for Australien.
Gav disse fantastiske tøfler til min bror til jul. Fulgte Nike dimensionering vejledning og bestilte den mindre størrelse da han bærer en halv størrelse. Tøfler var alt for lille, og skulle veksles til næste hele størrelse. De passer perfekt og han er nu begejstret!
Lidt større end sko størrelse. Komfortabel. Varm, men ikke for varm. Dine fødder vil ikke sved i disse. Kan bære dem uden for.