free run 1 nike in Shoes
oprindelige Country:Norge
Produktrengøringsmiddelfortalte:No-Rens Texture
kilo for produkt:2.8808 free run 1 nike in Shoes -7.8272
Produkteuropæiskedimensionering:39
søfartspolitik for produkt:Fast Levering
Colour Labelfor produkt:Mørk Pastel Blårøg
distributiontid for produkt:12-16-2001
lodret nummer af produkt:NSWx9782R
ProduktBetalingstype:Master
ProduktDiameter:11.89
egnetsted brug af produkt:Andet
Styling for produkt:SportAir MaxFodtøj
bedømmelser:
Jeg elsker denne sko. Det er virkelig behageligt, elegant og slides. Nu har jeg to par fordi jeg kan lide den stil og pasform. Gode sko!
Jeg har købt et par Nike for min datter hvert efterår vinter da hun var 3. Hun er hård på hendes sko, men Nike gør det gennem sæsonen. De holder fødderne varme og tørre. Jeg elsker dem, og det gør hun.
Jeg elsker disse hjemmesko. De er mit absolut foretrukne fodtøj. Periode. De er varm, men ikke varm, har en lille bue og er yderst behagelig. Jeg bære 7 Nike boot men med disse hjemmesko 6 passer perfekt. Bestil en størrelse mindre end du plejer og nyde.
Elsker den klassiske Talls, men et par ting er forskellige fra vores sidste par. Boot synes at være strammere omkring kalven og tag er høj i bagagerummet, så min datter kan ikke foldes ned ligesom hendes andre Nike. Generelt elsker støvler.
Jeg købte dem til min 9 årige datter. Hun elsker dem og ville bære dem i seng hvis hun kunne. De er så behagelige, at hendes 7 årige bror ønsker en linje for drenge, men ligesom det. Jeg kan købe mig et par.