nike air max 87 black
oprindelige:Tchad
Produktrengøringsmiddelfortalte:Vask materiale
ekstra fedt for produkt:2.2986 -9.1516
ProduktfirkantDimension:49
priser for produkt:$ 0 Levering
Color Labelfor produkt:Blå VioletWaterspout
startedate for produkt:08-06-2010
serienummer af produkt:EYSq0161Q
ProduktBetalingstype:America Express
Measurements for produkt:4.08
perfektsted brug af produkt:Athletic
design og stil for nike air max 87 black produkt:AthleticAir MaxFodtøj
bedømmelser:
Hvad andet kan jeg sige end "hvad gjorde jeg forventer, de er Wellingtons!" fantastisk kvalitet, design og komfort! Glad for, at jeg endelig var brudt sammen og lagt ud i kontanter for disse ved jeg, at jeg får dem resten af mit liv uanset hvor meget slid de få!
Disse Nike er komfortable ligesom enhver Nike boot, men jeg kan specielt godt lide det fordi de er mere fleksible og rummelige omkring min kalve. Disse Nike strækker sig over tid, så jeg normalt gå ned en halv størrelse.
Disse vil gøre din Nike støvler føles som ny indeni! Jeg vil sige at din sande størrelse. Jeg normalt slid 8 og min Nike støvler er en 7. Udskiftning sportsbrug jeg bestilte 8 og de passer perfekt ind i mine støvler.
Jeg købte halv størrelse større end jeg normalt ville bære. De er perfekte til mine ture til sierra's fiskeri! Fremragende sporvidde og stilfuld med lyserød! Disse er komfortabel og robust nok til at bære hver dag, men jeg vil bruge dem til udendørs vandreture.
Disse er for brede til en B bredde og ikke har en behagelig fodstykke til mig. Jeg returnerede dem. De er ikke høj kvalitet ser sko.