air max paris
bredde produkt:4H
Produktstil og design:ComfortNike Air MaxSko
Produktpriser:360 7 * 24 Tjeneste
Produkt egnet tilaldre:65
Produkt ankomstperiode:tolv dage
oprindelsessted:Cameroun
Produkteuropæiskedimensioner:21
Produkttema:Retro
ProduktColor Label:Coralgamle Sølv
Produkthjemmeside Antal:LHDb2271F
Produktelementer:Lace
ProduktType forsendelse:Air shippment
bedømmelser:
De er den mest komfortable støvler, jeg har, jeg elsker at bære dem. Desværre kan jeg ikke bære dem under det dårlige vejr da jeg ikke vil ødelægge dem. Men enhver anden lejlighed, jeg er nødt til at bære dem, jeg gør.
OMG sååå behagelig behøver du ikke wan til at træffe dem!!! Det er fantastisk at slides og om til ærinder, og jeg fandt ud af, at de er gode til at bære til Yoga og derefter bare glide af og på igen! Jeg får komplimenter hele tiden, og de er så nuttede!!! Fremragende service som sædvanlig!!!
De fåreskind føles fantastisk, men der er ingen arch support, samt placeringen af Nike mærke under hælen resulterer i ingen polstring under hælen.
Jeg købte disse til at erstatte en vokset fra par til min 4 årige datter. Hun normalt går med et bredt sigte og disse har en lang tå, der passer lige. Hun skulle have dem hver dag. Jeg kan også godt lide den måde uden air max paris for toe modstår dybe ridser.
Første gang jeg købte sko træer så denne undersøgelse holder lidt gyldighed. Jeg tror, at træerne er fantastisk. De lugter godt og passer. Det eneste, der fangede mig off guard var denne hjemmeside! Emblem i guld, der har været min skyld ikke kigge nærmere.