nike free 3.0 mens shoes
produktion land:Britiske Jomfruøer
ProduktRengøringStil:Hånd-Vask
ekstra pund for produkt:3.1142 nike free 3.0 mens shoes -8.1341
europæiskeSize for produkt:12
Produktpriser:$ 0 Forsendelse
ProduktColor Label:AuroMetalSauruslys over Havet Grøn
Produktfrigivetdate:1999-01-02
Produkthjemmeside Antal:CBJd8134B
Produktbetalingsform:America Express
Measurements for produkt:8.93
vidunderligested brug af produkt:Udendørs
design og stil for produkt:ComfortAir MaxSko
bedømmelser:
Disse sko køre lidt mindre. Jeg var nødt til at bestille 1 størrelse større end hvad jeg normalt slid. De er komfortable, men kunne være lidt smal hvis du har bred fod.
Købt disse mocs til min datter i skole. Hun elsker dem med skinny jeans og som Nike støvler, de holder fødderne varme i de kolde måneder forår. Bestilte samme størrelse moc som hendes støvler. De vil køre smal og gerne alle Nike har arch support men er så sød og hyggelig.
Min datter elsker dem! Hun er en kvinde i størrelse 8, men en størrelse 6 ungdom passer hende perfekt! Det var en meget værdsat julegave, og hun ser frem til at bære dem rundt om hendes college campus når hendes vinter pause er slut.
Gav disse fantastiske tøfler til min bror til jul. Fulgte Nike dimensionering vejledning og bestilte den mindre størrelse da han bærer en halv størrelse. Tøfler var alt for lille, og skulle veksles til næste hele størrelse. De passer perfekt og han er nu begejstret!
Disse Sperry's er et komfortabelt og søde sko. De er rummelige, var godt for min brede fødder. Jeg købte en Ungdom 7 og sandsynligvis kunne have slidt lidt mindre da soldets har lidt. Men jeg er tilfreds med det, jeg bestilte.