jordan capozzi
bredde produkt:8M
Trend for produkt:LøbNike Free RunFodtøj
ProduktPrivacy policy:sælger godt All Over The World
Produkt egnet jordan capozzi tilaldre:7 -75
ankomstdag for produkt:12 dage
producerende område:Tunesien
Produkteuropæiskespecifikationer:29
emne for produkt:Surf
ProduktColor Label:GainsboroPullman brun (UPS Brown)
hjemmeside Antal af produkt:UMWb8422J
emne materiale for produkt:Silk
ProduktTransport:Levering By Sea
bedømmelser:
Jeg er virkelig godt tilfreds med Nike. De er super behagelige og er fantastisk til de afslappede dage. Jeg ville være sikker på, at de ikke bliver våde, men de bliver plet og ser mat hvis du ikke tager sig af dem.
Bare mine sko i går, og de er så behagelig. Elsker dem, mine fødder er smalle, så jeg var bange for, at de kan være for lang, men de passer perfekt, ikke glider op og ned på hælene. Jeg bestilte dem lørdag og fik dem tirsdag. Jeg kunne ikke tro det.
Fik det som erstatning for min Nike tøfler. De glider i og bringe alle de bløde komfort i ny Nike! Kan varmt anbefales som en måde at forlænge oplevelsen og komforten i din Nike.
Mænd 12,5 store fitting og meget velfungerende sneaker til prisen. Ikke meget for at gå på asfalt men på stier, græs, løse overflader eller sne er super.
Meget komfortabel og fleksibel sko. Jeg var på udkig efter en gummisko til slitage på arbejde (jeg er på mine fødder i 13 timer) og denne sko er perfekt. De lod mine fødder til at trække vejret, er hvad jeg ville!