air max liberty london
Produktion sted:Caymanøerne
ProduktRengøringfortalte:Vask materiale
Produktvægt:1.2404 -4.7123
EuroDimension for produkt:23
politik for produkt:Zero- cost Delivery
ProduktColor:Blåblege kornblomst Blå
distributiondate for produkt:11-05-2011
Produktlodret nummer:DYHi7364H
ProduktBetalingstype:West Union
ProduktDiameter:3.04
Finested brug af produkt:Kjole
Styling for produkt:AthleticAir MaxSko
bedømmelser:
Jeg vidste, at jeg elskede disse sko lige fra billede, men da jeg modtog dem jeg blev bekræftet i at elske! Disse sko (med hæle) er yderst komfortable, passer min fod helt og er smukke og unikke! Jeg bærer dem til mit bryllup som min noget blåt. Kan varmt anbefales!
Farverne er ikke korrekte. Den eneste af de sko er en lys aqua blå ikke denne Pacific Teal"? air max liberty london myntearoma udseende farve. Jeg kan godt lide de sko til at gøre ting rundt i huset, men der er ikke langt til sko og jeg ønsker ikke at køre eller nogen sport i dem.
Nike er altid så hyggeligt. I første omgang tænkte jeg, at jeg ville have en større størrelse, men efter en dag eller to, de passer perfekt. Jeg bestilte flere par til julegaver. Jeg sNikeest bestilling én størrelse større, hvis dine sko størrelse 1 2så en 6.5 for en størrelse 7.
Jeg købte disse slides til mit bryllup, og jeg elsker dem. De har en lille pude på kuglen på den fod, som jeg håber vil hjælpe mine fødder komfortabelt.
Stor sold. Et mere komfortabelt alternativ til Electra. Jeg var nervøs for sko ville være for korte og ligner en mellem hæl (ikke kort nok til at være en killing hælen eller høje nok til at være en normal hæl) men det ser taller i person end online. Meget komfortabel.