nike air yeezy sz 8
Produkt bredde:5P
Type for produkt:ComfortNike Free RunFodtøj
forsikring plan for produkt:70% OFF
Produkt egnet tilpublikum:3 -46
ankomsttid for produkt:fjorten dage
oprindelige:Sint Maarten
Eurodimensionering for produkt:34
begreb for produkt:Skate
Farvefor produkt:Mørk CeruleanRosy Brun
ID af produkt:MPTn5441Y
ProduktFabric:Leather
ProduktTransport:Shipping Af Sea
bedømmelser:
Havde dem for lige 8 timers dans inkluderet! Super nuttet, et hit! Sidst på natten måtte jeg tage dem op, men jeg gør altid med hvert par hæle i egen. Desuden har jeg ud sandaler som begunstiger og ønskede at være en del af det!
Disse er stor. De ser perfekt og jeg kunne have dem på hele dagen. Et problem, som du har at gøre med og få dem på er en bjørn. Det øverste af manchetten er temmelig små, så du er nødt til at trække dem på fødderne.
Disse er super varm og behagelig. Den hårde tunge er fantastisk, men de er temmelig glideskinnens gerne så jeg føler mig lidt fjollet rundt omkring i offentlige i dem. Jeg tror alligevel, fordi de er så utrolig behagelig.
Stort sæt dette er et fantastisk sæt! nike air yeezy sz 8 Men jeg ville ønske, at der fulgte med bedre vejledning. Jeg havde ingen idé om, hvad den lille sten var indtil jeg kigger på internettet. Det er en god investering for Nike boot ejere.
Jeg absolut ikke vide, hvordan jeg gjorde det sidste sæson uden disse Nike. Jeg var meget discourged af Nike sidste år, men har i denne sæson, og elsker dem. De er så behagelig og varm. Du kan også få dem til at arbejde med sødt tøj. Et skal købe!!!