nike free run grey and purple
Produkt bredde:2J
Stil for produkt:AthleticNike Free RunTrainers
politik for produkt:Ingen Cost Forsendelse
Produkt egnet tilaldre:1 -24
ankomstDate for produkt:to dage
producerende område:Saint Kitts og Nevis
EuroDimension for produkt:25
tema for produkt:Tilbage til skolen
ProduktColor:BoysenberryPastel nike free run grey and purple Blå
No. af produkt:EJQo1481W
materiale for produkt:Deerskin
ProduktType forsendelse:shippment Af Sea
bedømmelser:
Store daglige sko, går med jeans og casual bukser, khakis og shorts, sommer og det sydlige Californien) om vinteren! Kører lidt stort, jeg bestilte 8 og 8.5 kan jeg altid købe 8,5 men af en eller anden grund 8 var perfekt i denne sko.
Jeg elsker Nike sportsbrug! Jeg sætter disse i min ikke Nike tøfler. Disse er så varm, blød og komfortabel, der anbefales i denne kulde.
Jeg købte disse for en tur til Florida. Jeg vidste, at jeg ville være på min fod i længere tid, så jeg havde brug for noget behageligt og støttende. Disse sko var fantastisk. Havde dem hele dagen og aldrig havde ømme fødder, som jeg er tilbøjelig til.
Jeg er meget tilfreds med disse Nike! Praktisk og stilfuld. JEG normalt slid en størrelse 8, men jeg har bestilt en størrelse 7 (som så mange anbefale) og de passer perfekt. Meget godt lavet og forhåbentlig sidste en lang, lang tid!
Jeg absolut ikke vide, hvordan jeg gjorde det sidste sæson uden disse Nike. Jeg var meget discourged af Nike sidste år, men har i denne sæson, og elsker dem. De er så behagelig og varm. Du kan også få dem til at arbejde med sødt tøj. Et skal købe!!!