jordan 4 green glow size 5
oprindelige Country:Italien
Produktrengøringsmiddelfortalte:Vask materiale
legemsvaegt for produkt:3.5665 -7.6556
Produkteuropæiskedimensionering:33
søfartspolitik for produkt:Big OFF
Colour Labelfor produkt:Cotton CandyRose
distributiondag for produkt:11-14-1994
lodret nummer af produkt:LONo6655P
Produktbetalingsmetoder:PayPal
Diameter for produkt:9.66
perfektsted brug af produkt:Kontor & Karriere
ProduktTrend:ComfortNike Free RunTrainers
bedømmelser:
Flot. Kører små. Bestilte min sædvanlige størrelse 8 og havde til gengæld for en 9. Passer fint, men det er bare ikke så behagelig, især i hælen, udgravninger i lidt. Denne holder er så attraktivt, men ikke den sædvanlige komfort i mine andre Nike.
Jeg elsker Sperrys! Dette er mit 3. par. Mit andet i læder stof. De kan strække sig over længere tid, så noget at være opmærksomme på, men ikke stort! De er ganske rigtigt til størrelse. Jeg tager typisk 10 i en sneaker men 9 9 1 2 i sko, så 9,5 er fantastisk! De bær! Jeg kan stærkt anbefale!
Fantastisk service og store støvler. De er så behagelige. Helt sikkert køre en størrelse større. Jeg normalt slid 8 og bestilte en 7. De 7 passer perfekt. Vil være tilbage efter mere.
Købt Nike fri før og elskede dem så meget jeg fik dem igen for min datter. jordan 4 green glow size 5 Meget god arch support og et attraktivt udseende. Jeg ville købe et matchende par, men min teenagedatter ikke ville tillade dette!
Denne hjemmeside giver god service. Jeg har modtaget disse sko i 2 dage. Disse sko er meget komfortable og fantastisk at vandre på en båd skridsikker.