jordan low shoes men
Produkt bredde:7T
ProduktType:SportAir MaxTrainers
Produktforsikring plan:Specialtilbud
Produkt egnet tilpublikum:37
ankomsttid for produkt:7 dage
produktion land:Nicaragua
ProduktEuromålinger:41
Produktbegreb:Street
Farvefor produkt:æggeskalsfarvetforåret jordan low shoes men spire
ProduktID:IQXs4155C
materialer for produkt:Fleece
ProduktModeoftransport:Skib Med fly
bedømmelser:
Jeg har haft disse hjemmesko i over et år, og jeg elsker dem. De har holdt sig så godt og grundigt, jeg køber et par til min mor på ferie. Jeg vil bestemt anbefale dem de er hyggelige, varme og komfortable.
Elsker Disse Nike! Meget stilfuldt og pasformen er perfekt! Jeg iført en 8.5 og som anbefalet i størrelse ned til en 8 perfekt! Elsker den blanke overflade på disse Nike. Jeg ville elske at eje et kort par i skinnende rød farve. Et must for alle stilbevidste modeentusiaster ønsker at tørre fødder!
Jeg bærer disse "hjemmesko" uden for al den tid, fordi jeg ikke kan huske at tage dem af! Jeg elsker, at jeg ikke behøver sokker, og når jeg er gledet dem om morgenen, jeg synes ofte jeg bæres hele dagen. Det er mit andet par!
Det er det bedste. Det er det samme som Nike støvler. Halv størrelse er klogt at størrelse ned. De grå er en smuk sølv suede. Kan varmt anbefales.
De er fremragende! Den passer perfekt. Jeg har en bred fod og havde ingen problemer. Holde fødderne varme og behagelige. Arch er ikke et problem som en glidesko ikke et sold.