jordan retro 7 shoes for sale
bredde produkt:1R
stil og design for produkt:AthleticAir MaxFodtøj
priser for produkt:$ 0 Forsendelse
Produkt egnet tilpublikum:6 -17
ankomstperiode for produkt:10 dage
oprindelige:Israel
Produktfirkantdimensioner:27
projektering for produkt:Retro
Produktfarvet identifikationsmærkat:Coconutpersimmon
serienummer af produkt:KLXz1621P
ProduktComponent:Jute
ProduktTransport:Skib Med fly
bedømmelser:
Min Nike tøfler ankom dagen efter bestilling, og jeg elsker dem! De er så varm og behagelig og jeg kan ikke vente med at sætte dem jordan retro 7 shoes for sale på når jeg kommer hjem. Jeg bestilte en 8 og det kører rigtigt størrelse, måske lidt mindre.
Det er fantastisk! Det gjorde min gamle Nike støvler (3 år) føler, at de er helt nye! Beslaget er perfekte, så sørg for at bestille den rigtige størrelse.
Flot, flot på foden, men hvis du har en bred fod, ankel rem kan ikke passe. Det var centimeter væk fra kredsede min ankel & videre fra et hul.
Den første størrelse jeg bestilte var for stor. Intet problem! Jeg sendte dem tilbage med den medfølgende label og to dage senere den korrekte størrelse kom til min dør. Dette Website' bedste!
Okaycan du sige fantastisk?! Elsker det! Jeg oprindeligt købte den ekstremt høje i sort et par år siden, og som jeg elsker, men disse er meget blødere og mere behagelig! Så varm! Jeg kan ikke bære dem i hårdt vejr; bedre til solrige kolde dage, vi har en masse af, hvor jeg bor.