blue zebra print air max
Produkt bredde:7G
Mode for produkt:LøbNike Air blue zebra print air max MaxFodtøj
pakke for produkt:Fuldstændig I Specifikationer
Produkt egnet tilaldre:5 -73
ankomsttid for produkt:11 dage
oprindelsessted:Zimbabwe
firkantspecifikationer for produkt:20
projektering for produkt:Sommer
Produktfarvet identifikationsmærkat:fluorescerende gulny bil
Antal af produkt:TGZz3324V
komponenter for produkt:Satin
ProduktType forsendelse:Ship By Sea
bedømmelser:
Disse sko var overraskende behagelig. Desværre forbinder stikbenene på pyntet med ædelsten del blev hive fat på under siden af min brudekjolen (satin liner), så de ikke virkede. Men jeg vil helt sikkert anbefale dem at prøve!
Jeg elsker disse hjemmesko og ville have dem på hele dagen hver dag, hvis det var muligt. De var lidt stramt på første (som forventet) men de strækkes og bøjer sig for fødderne af mig hurtigt. Fem stjerner rundt omkring.
Jeg iført en 6.5 og gerne vil starte kom i halv størrelse. De 7 var lidt stor, men ville arbejde, hvis du ikke har noget imod lidt diskette. De 6 er lidt stramt men jeg gik med 6 fordi det passer mere som en almindelig boot end en diskette regn boot. Kvaliteten og udseendet af boot er fremragende.
Den første størrelse jeg bestilte var for stor. Intet problem! Jeg sendte dem tilbage med den medfølgende label og to dage senere den korrekte størrelse kom til min dør. Dette Website' bedste!
Fremragende vinter støvler. Vandtæt, varm og komfortabel og let. Den eneste klage jeg er arch support er en smule. Nogle indsatser er de perfekte.