nike jordan kicks
Produktion sted:Irland
ProduktRengøringStil:Vask materiale
Produktvægt:1.5324 -5.8678
Eurodimensionering for produkt:22
Produktpolitik:360 7 * 24 Tjeneste
ProduktColor:Coral Pinkuhyrlige Orange
Produktslipdag:1970-06-10
ProduktNo.:LICk3867U
Produktbetalingsform:Visa
ProduktSize:9.42
vidunderligelejlighed brug af produkt:Udendørs
Stil for produkt:ComfortNike Air MaxSko
bedømmelser:
Behagelig, blød, varm, kan ikke sige nok om disse Nike moccasins hjemmesko. Det er juni og jeg er stadig iført dem. Kølige nætter på bolden, fremragende til at få mine fødder varme. Denne hjemmeside er et godt sted at handle
JEG normalt slid en størrelse to i Nike, så er det, jeg bestilte, og de to var lidt stramt. Jeg holdt dem, fordi jeg vidste, at de ville strække sig og det gjorde De. Jeg vil sige, hvis du ønsker nike jordan kicks ekstra værelse, for en størrelse større end du ønsker.
Denne hjemmesko er meget behageligt og rart. Meget godt lavet. Min mand elsker dem. Forsendelse blev lynhurtig selvom jeg vælger normal service. Generelt er meget tilfredse med produktet og service.
Jeg købte disse slides til mit bryllup, og jeg elsker dem. De har en lille pude på kuglen på den fod, som jeg håber vil hjælpe mine fødder komfortabelt.
Bær dem til et par uger før du dømmer dem! Jeg har haft 2 par og troede først, at jeg skulle have fået en anden størrelse. Jeg har aldrig haft en bedre sko til stående på mine fødder hele dagen, eller tungt havearbejde ... men de føles ikke meget før du bære dem et par uger!