nike air max 97 premium tape trainers
bredde produkt:9C
stil og design for produkt:LøbNike Air MaxFodtøj
Privacy policy for produkt:100% Secure Payment Guaranty
Produkt egnet tilaldre:7 -82
ankomstperiode for produkt:19 dage
Produktion sted:Sydafrika
europæiskeDiameter for produkt:14
emne for produkt:Vinter
ProduktColor Label:kenyanske Kobbermisk
hjemmeside Antal af produkt:YCUz4949Y
Produktelementer:Vinyl
Produkttransportmiddel:Levering By Air
bedømmelser:
Disse sko var overraskende behagelig. Desværre forbinder stikbenene på pyntet med ædelsten nike air max 97 premium tape trainers del blev hive fat på under siden af min brudekjolen (satin liner), så de ikke virkede. Men jeg vil helt sikkert anbefale dem at prøve!
Elsker Disse Nike! Meget stilfuldt og pasformen er perfekt! Jeg iført en 8.5 og som anbefalet i størrelse ned til en 8 perfekt! Elsker den blanke overflade på disse Nike. Jeg ville elske at eje et kort par i skinnende rød farve. Et must for alle stilbevidste modeentusiaster ønsker at tørre fødder!
Fantastisk udseende, fik disse til at udskifte en vintage par Nike sko, som endelig faldt fra hinanden efter 17 år. Komfortabel og ægte størrelse. Kom hurtigt.
Jeg har aldrig reageret på anmodninger om at skrive en anmeldelse, jeg indtil nu. Jeg var imponeret over, hvor hurtigt jeg har modtaget min ordre! Jeg bestilte kl. 10pm en nat og havde det på min dør med 3PM næste dag!! Jeg har fortalt alle om dette og hvor glad jeg var med på denne hjemmeside!!!
God start, kører en anelse stort. Måske 1 2 størrelse. Jeg købte disse 3 år siden og er lige nu udskiftes med nye. For hvor hårdt jeg på sko, det er lækkert.