air force one marine helicopter
bredde produkt:7D
Produktdesign og stil:SportNike Air MaxSko
pakke for produkt:bred sorter
Produkt egnet tilaldre:58
Produkt ankomstperiode:10 dage
Produktion sted:Ecuador
firkantspecifikationer for produkt:14
Produktprojektering:Sommer
Produktfarvet identifikationsmærkat:flirteManatee
Produktserienummer:TDHx2970L
Component for produkt:Satin
Produkttransportmiddel:Skib Forsendelse
bedømmelser:
Dette produkt har fungeret godt og jeg har været i stand til at dele med alle mine naboer. Jeg har vandtætte tre par Nike med masser mere tilovers.
OMG sååå behagelig behøver du ikke wan til at træffe dem!!! Det er fantastisk at slides og om til ærinder, og jeg fandt ud af, at de er gode til at bære air force one marine helicopter til Yoga og derefter bare glide af og på igen! Jeg får komplimenter hele tiden, og de er så nuttede!!! Fremragende service som sædvanlig!!!
Jeg kan ikke besvare det spørgsmål nøjagtigt som de var en gave til min datter i skole lever i Austin Tx. Jeg ved, at det passer; hun elsker dem og bruger dem. Vi er begge glade for, at de blev sendt til hendes meget hurtigt og uden problemer. Takket være denne hjemmeside!!!!
Jeg købte disse til at erstatte en vokset fra par til min 4 årige datter. Hun normalt går med et bredt sigte og disse har en lang tå, der passer lige. Hun skulle have dem hver dag. Jeg kan også godt lide den måde uden for toe modstår dybe ridser.
Fantastisk farve meget komfortabel. vil bære hele sommeren. passer rigtigt til størrelse, eller hvis mellem størrelser kan sandsynligvis for ned. Også maling splatte ud mini Bailey knap, og de kører lidt mindre og er ikke helt så flotte ud, men de frastøder pletter.