jordan infant shoes in Shoes
Produkt bredde:4P
ProduktMode:ComfortNike Free RunSko
Produktforsikring:en måned moneyback garanteret
Produkt egnet tilpublikum:44
ankomsttid for produkt:ti jordan infant shoes in Shoes dage
oprindelige:Cambodja
Produktfirkantdimensioner:35
ProduktStil:Resort
Farvefor produkt:Cinnoberrødlige brune
ProduktAntal:JPDm3459W
Produktkomponenter:Hemp
ProduktModeoftransport:Air shippment
bedømmelser:
Jeg købte dem til min 8 årige søn, der hader "opgave" med at binde snørebånd. Det er den perfekte casual sko til himslip dem & go! Han elsker hvordan komfortabelt og varm. Et must til flip flop sæson beslutter at dukke op.
Jeg var ikke sikker på, om jeg skulle holde Nike Brooks høje fordi den ligner en mands boot. Men jeg har en overdel i læder og aftagelig sportsbrug. Også, at kvaliteten er god.
Jeg købte disse for en tur til Florida. Jeg vidste, at jeg ville være på min fod i længere tid, så jeg havde brug for noget behageligt og støttende. Disse sko var fantastisk. Havde dem hele dagen og aldrig havde ømme fødder, som jeg er tilbøjelig til.
Købte det for min mor til jul og hun absolut elsker dem! Det er rart at købe hjemmesko med tilbage, så de kan bæres uden for eller i supermarkedet. Den perfekte gave til enhver Nike elsker!
Disse sko er komfortable og stilfulde. Toe box område er bred nok, så tæerne ikke smushed (som kan forårsage blister) men holder dine fødder. Passer rigtigt til hælene. Jeg elsker dem!