jordan lynde
oprindelsessted:Botswana
ProduktRengøringStil:No-Rens Texture
fedt for produkt:1.1318 -9.6566
ProduktEuroSize:20
Produktforsikring plan:Zero- cost Forsendelse
ProduktColor:Army GrønOffice Grøn
Produktslipdate:1977-01-08
ProduktID:BGBu0656Q
ProduktBetalingstype:Kreditkort
Dimension for produkt:2.31
positivsted brug af produkt:Kontor & Karriere
Produktprojektering:AthleticNike Air MaxSko
bedømmelser:
Disse spil til min teenagesøn til jul, og han elsker dem. Han nægtede at bære noget men gummisko men slides disse overalt, selv uden for. Stor gave.
Købt som mor til bruden sold. Jeg har en bred fod og sko var behagelig nok til en hel dag med MOB opgaver. Hælen var perfekt til vores udendørs modtagelse. Smukke og fik jobbet!
Dette starter er super behagelig. Min lille tot liv i dem..ingen sokker. De ser også godt ud med alt fra nederdele til jeans jordan lynde osv. Jeg fik denne i brun. De lysere farver, købt en pink, synes at blive snavset hurtigt så jeg anbefaler mørkere farver.
Købt Nike fri før og elskede dem så meget jeg fik dem igen for min datter. Meget god arch support og et attraktivt udseende. Jeg ville købe et matchende par, men min teenagedatter ikke ville tillade dette!
Jeg elsker min Nike! Den er så behagelig og varm. Denne hjemmeside var det eneste sted, der havde dem på lager i min størrelse og ikke kun de sender dem til fri men de opgraderede mig til næste dag. Sikken en oplevelse, jeg vil købe flere sko fra denne hjemmeside!