air force ones red and white
bredde produkt:2U
Trend for produkt:AthleticAir MaxFodtøj
Privacy policy for produkt:Gratis Forsendelse
Produkt egnet tilpublikum:8 -28
ankomstdag for produkt:to dage
produktion land:Togo
europæiskeDimension for produkt:41
emne for produkt:Tilbage til skolen
Color Labelfor produkt:KnogleStrawberry
hjemmeside Antal af produkt:EUVr3628B
emne materiale for produkt:Deerskin
ProduktModeoftransport:Levering med skib
bedømmelser:
Jeg købte disse hjemmesko til min mand og han finder dem meget behagelig og varm. Det eneste negative, farven indeni (sort) overførsler på fødderne!
Jeg elsker disse hjemmesko og ville have dem på hele dagen hver dag, hvis det var muligt. De var lidt stramt på første (som forventet) men de strækkes og bøjer sig for fødderne af mig hurtigt. Fem stjerner rundt omkring.
Jeg bestilte guld glimter i en størrelse 10 (normalt er jeg en 9.5 10). Længden og bredden var perfekt. Det er et smukt udseende sko!!!! Mit eneste problem er at der er ingen arch support.
Jeg fik disse fantastiske sko til min juleferie i Disney World! Gik rundt i alle fire parker i 12+ timer, bekymrer dem hver eneste dag, uden strømper og til min overraskelse fik jeg ikke nogen blister. Mest komfortable sko nogensinde!
Flotte støvler og så behageligt! Pengene værd. De må køre air force ones red and white store så for en størrelse mindre. JEG normalt slid størrelse 7 7 1 2..købte kvinders 7 og kunne sætte en indersål inde i hætten til ekstra støtte og bære tykke sokker til varm og de passer perfekt.