air max 1 leopard black
bredde produkt:4D
ProduktStyling:ComfortNike Air MaxSko
søfartspolitik for produkt:30 dages pengene tilbage
Produkt egnet tilaldre:84
Produkt ankomstdag:ni dage
Produktion sted:Dominica
europæiskedimensioner for produkt:14
Produktprincippet:Resort
ProduktColour Label:ChampagneMajorelle air max 1 leopard black Blå
Produktlodret nummer:JDHn8351V
Produkttekstiler:Full-grain leather
Produkttransportmiddel:Skib Forsendelse
bedømmelser:
Jeg elskede disse sko når jeg først går dem, men efter et par uger de bogstaveligt talt begyndte at falde fra hinanden. Den hvide gummi var dårligt limet til resten af skoen. Disse sko ser stort på første, men mit par var dårligt sat sammen.
Jeg elsker disse tøfler men er meget skuffet over deres præstationer. Jeg har haft dem til mindre end en sæson og stoffet udskilles fra den eneste på den ydre hælen. (Dette er ikke endnu en høj stress område.)
Jeg iført en 6.5 og gerne vil starte kom i halv størrelse. De 7 var lidt stor, men ville arbejde, hvis du ikke har noget imod lidt diskette. De 6 er lidt stramt men jeg gik med 6 fordi det passer mere som en almindelig boot end en diskette regn boot. Kvaliteten og udseendet af boot er fremragende.
Det er det bedste. Det er det samme som Nike støvler. Halv størrelse er klogt at størrelse ned. De grå er en smuk sølv suede. Kan varmt anbefales.
Første gang jeg købte sko træer så denne undersøgelse holder lidt gyldighed. Jeg tror, at træerne er fantastisk. De lugter godt og passer. Det eneste, der fangede mig off guard var denne hjemmeside! Emblem i guld, der har været min skyld ikke kigge nærmere.