nike air max 97 italian camo
bredde produkt:6B
Produktdesign og stil:SportNike Air MaxSko
pakke for produkt:1 uge ankomst
Produkt egnet tilaldre:56
Produkt nike air max 97 italian camo ankomstperiode:4 dage
Produktion sted:Costa Rica
firkantmålinger for produkt:12
Produktprojektering:Pring
Produktfarvet identifikationsmærkat:dyb lillalys Slate Grey
Produktserienummer:PBFo2621B
Component for produkt:Nubuck
Produkttransportmiddel:Sea shippment
bedømmelser:
Havde dem for lige 8 timers dans inkluderet! Super nuttet, et hit! Sidst på natten måtte jeg tage dem op, men jeg gør altid med hvert par hæle i egen. Desuden har jeg ud sandaler som begunstiger og ønskede at være en del af det!
En behagelig og varm glidesko, der er blødere end du kan forestille dig, men giver god støtte. En rigtig vinder, praktiske og smukke!
Jeg bestilte guld glimter i en størrelse 10 (normalt er jeg en 9.5 10). Længden og bredden var perfekt. Det er et smukt udseende sko!!!! Mit eneste problem er at der er ingen arch support.
Fik et par i sand ruskind. De får en masse komplimenter. Vær opmærksom på, at disse køre store, for mig næsten en hel størrelse. Meget alsidig sko samlet nok min favorit sko lige nu.
Okaycan du sige fantastisk?! Elsker det! Jeg oprindeligt købte den ekstremt høje i sort et par år siden, og som jeg elsker, men disse er meget blødere og mere behagelig! Så varm! Jeg kan ikke bære dem i hårdt vejr; bedre til solrige kolde dage, vi har en masse af, hvor jeg bor.