grade school high top air force ones
oprindelsessted:Sao Tome og Principe
ProduktRengøringStil:No-Rens Texture
kropsvægt for produkt:1.8337 -7.5199
ProduktEuromålinger:22
Produktforsikring:høj kvalitet
ProduktFarve:engelsk Røduhyrlige Orange
Produktstarttid:1982-09-10
ProduktID:SIGt6519Z
ProduktBetalingstype:Master
ProduktDimensions:15.43
positivsted brug af produkt:Little Black Kjole
ProduktType:SportNike Air MaxSko
bedømmelser:
Nice sko min datter virkelig godt lide dette tilstopper. Hun har en smal fod og kan faktisk holde denne sko på. Det eneste negative er lugt. Jeg går ud fra det er den selvklæbende bruges til at sætte sko sammen og derefter var det indpakkede lufttæt til skibet. De er langsomt lufte ud.
Jeg elsker Sperrys! Dette er mit 3. par. Mit andet i læder stof. De kan strække sig over længere tid, så noget at være opmærksomme på, men ikke stort! De er ganske rigtigt til størrelse. Jeg tager typisk 10 i en sneaker men 9 9 1 2 i sko, så 9,5 er fantastisk! grade school high top air force ones De bær! Jeg kan stærkt anbefale!
Skal være for nice sko er perfekt til at holde pæne sko i god form. Jeg købte dem til min mand og er med til at forlænge levetiden for hans dyrere kjole sko.
Jeg bær temmelig konsekvent en størrelse 9.5. Jeg havde en 8. Ellers faldt af min hæl, når jeg går. Ellers elsker jeg dem.
Dette produkt er for at være cigarelsker behageligt, varmt og alle pengene værd! Jeg vil bruge dem i alle mine vinter fodtøj.