nike free run lite midnite/electric green/pure platinum
bredde produkt:7U
stil og design for produkt:SportAir MaxFodtøj
Produktpriser:Udmærket kvalitet
Produkt egnet tilpublikum:7 -68
ankomstperiode for produkt:8 nike free run lite midnite/electric green/pure platinum dage
produktion land:Sao Tome og Principe
Produkteuropæiskemålinger:42
tema for produkt:Sommer
Color Labelfor produkt:konstituererSunset
serienummer af produkt:JREs3942L
elementer for produkt:Hair Calf
ProduktModeoftransport:Skib shippment
bedømmelser:
Købt Disse Nike til min 9 årige datter. Hun elsker farverne og de er hyggelige og komfortable. Hun elsker dem. Bare sørg for at du altid bære sokker eller vil du have blå fødder
Gode og komfortable, tager et par gange for at starte til formen på dine fødder, få lidt større end hvad du normalt slid.
Jeg kan ikke besvare det spørgsmål nøjagtigt som de var en gave til min datter i skole lever i Austin Tx. Jeg ved, at det passer; hun elsker dem og bruger dem. Vi er begge glade for, at de blev sendt til hendes meget hurtigt og uden problemer. Takket være denne hjemmeside!!!!
Jeg har aldrig reageret på anmodninger om at skrive en anmeldelse, jeg indtil nu. Jeg var imponeret over, hvor hurtigt jeg har modtaget min ordre! Jeg bestilte kl. 10pm en nat og havde det på min dør med 3PM næste dag!! Jeg har fortalt alle om dette og hvor glad jeg var med på denne hjemmeside!!!
Nike Coquette denne tøffel var som at glide ind i en sky!! Efter en lang dag var mine fødder behandlet utrolig komfort. De løber så stor en størrelse var et must. De er også udformet så godt, jeg købte dem for hele familien!