nike free 5.0 men black
bredde produkt:9G
ProduktStyling:LøbNike Air MaxTrainers
Produktsøfartspolitik:100% kvalitetssikring
Produkt egnet tilaldre:80
Produkt ankomstdag:19 dage
oprindelsessted:New nike free 5.0 men black Zealand
ProdukteuropæiskeDiameter:20
Produktprincippet:Vinter
ProduktColour Label:Kombu GrønNyanza
Produktlodret nummer:ZGLk7979Y
tekstiler for produkt:Wood
ProduktType forsendelse:Air Ship
bedømmelser:
Da jeg fik disse Nike jeg bare sætte dem på og hNikeed mine fødder. Jeg havde dem alle Jule morgen og aldrig fandt dem. De er helt fantastiske! Men sørg for at sprøjte dem med Nike spray fordi hvis du får nogle mudder på dem de kan få ødelagt.
Denne sko var meget behageligt, når jeg først sætte dem på, men hvis du bærer dem i en time eller så dine ankler kan få varm og træt hvis du lace dem alle på den måde. Det patent læder på nogle sko kan beskadiges nemt.
Fantastisk udseende, fik disse til at udskifte en vintage par Nike sko, som endelig faldt fra hinanden efter 17 år. Komfortabel og ægte størrelse. Kom hurtigt.
Jeg købte disse til at erstatte en vokset fra par til min 4 årige datter. Hun normalt går med et bredt sigte og disse har en lang tå, der passer lige. Hun skulle have dem hver dag. Jeg kan også godt lide den måde uden for toe modstår dybe ridser.
God start, kører en anelse stort. Måske 1 2 størrelse. Jeg købte disse 3 år siden og er lige nu udskiftes med nye. For hvor hårdt jeg på sko, det er lækkert.