nike air max camo in Shoes
Produkt bredde:1B
ProduktMode:AthleticNike Air MaxSko
pakke for produkt:Ingen Cost Levering
Produkt egnet tilaldre:42
Produkt ankomsttid:en uge
Produktion sted:Bulgarien
firkantSize for produkt:13
Produktprojektering:Athleisure
Produktfarvet identifikationsmærkat:slagskib grålys Thulian Pink
ProduktAntal:CBCy5127C
Produktkomponenter:Cordura
Produkttransportmiddel:Af Sea
bedømmelser:
God pasform, godt udseende. Let grøn farvetone til at begynde med, men det løser i de sten de viser her. Det er mit andet par Adidas sko og jeg har ikke været skuffet endnu!
Jeg har købt disse sko til min datters bryllup. Fantastisk valg ... elegant og behageligt! Dette Website kundeservice er fantastisk! Jeg har modtaget min ordre næste dag!
Jeg købte disse til mit barnebarn, sammen med Nike i forskellige stilarter med de to andre. Hvert år får nye Nike, og det er den perfekte ting for mig at give dem. Elsker at have hørt deres seneste Nike anmodning, så overraske dem!
Den første størrelse jeg bestilte var for stor. Intet problem! Jeg sendte dem tilbage med den medfølgende label og to dage senere den korrekte størrelse kom til min dør. Dette Website' bedste!
I elsker jeg elsker disse sko. Var lidt forsigtige i starten da jeg ikke kunne prøve dem på. Jeg har læst en tidligere anmeldelse, der er opgivet til at vælge din størrelse i forhold til dine nike air max camo in Shoes converse (patroner) størrelse. Dette er meget rigtigt. Elsker sko super behagelig og flot. Køb nogle!!