air force one red
bredde produkt:9T
design og stil for produkt:LøbAir MaxTrainers
Produktpakke:100 % Sikkerhed Guaranty
Produkt egnet tilpublikum:6 -88
ankomstperiode for produkt:18 dage
produktion land:Reunion
ProduktfirkantDiameter:41
projektering for produkt:Vinter
farvet identifikationsmærkatfor produkt:Jasperforåret spire
serienummer af produkt:YTPl2980X
ProduktComponent:Velvet
ProduktModeoftransport:shippment Med skib
bedømmelser:
Jeg elsker min hyggelige snNikeie Nikeies lol. De passer meget komfortabelt og moderigtig for en dag. Og denne hjemmeside leveret dem inden 3 dage hurtigere end nogen shipping modtog jeg i den sidste!
Det er komfortable, varm, og rimeligt elegant; disse Nike har solgt mig om Nike brand. Tøfler og en slags sko er helt sikkert næste gang.
Jeg kan ikke besvare det spørgsmål nøjagtigt som de var en gave til min datter air force one red i skole lever i Austin Tx. Jeg ved, at det passer; hun elsker dem og bruger dem. Vi er begge glade for, at de blev sendt til hendes meget hurtigt og uden problemer. Takket være denne hjemmeside!!!!
Jeg har to døtre, 17 år & 5, at elske Nike. Jeg har købt både af deres Nike fra denne hjemmeside i næsten 3 år nu og er helt tilfreds! Hurtig levering, gode priser og fremragende produkt!
Fantastisk farve meget komfortabel. vil bære hele sommeren. passer rigtigt til størrelse, eller hvis mellem størrelser kan sandsynligvis for ned. Også maling splatte ud mini Bailey knap, og de kører lidt mindre og er ikke helt så flotte ud, men de frastøder pletter.